tiistai 8. lokakuuta 2013

Otteita matkapäiväkirjasta osa 1

Sunnuntai 1.9. ja maanantai 2.9.

Nyt se alkaa, omalta osaltani (Katri) Helsingin vierailulla. Nyt on junassa hyvin aikaa tutustua Costa del Solin nähtävyyksiin.
Pidettiin viimeinen kokous keskiviikkona ja nyt meillä on myös Malagan ajalle majoitus.Vähän jännityksellä odotan millainenhan paikka pieni bungalowimme ilmeisesti jollakin leirintäalueella on. Päätettiin myös vuokrata auto melkolailla koko ajaksi ja rahaa meillä on sen verran hyvin, ettei välttämättä tarvi autostakaan omilla rahoilla maksaa. Ja kokouksen aikana saatiin s-posti Malagasta, että paikalliset vaeltajat näyttää meille paikkoja ja kertoo kulttuurista! Suunniteltiin myös vanhusten virkistyspäivää, vähän omaa ohjelmaa ja tuliaisia. Kaikki siis valmiina matkaan!

Anu ei kuitenkaan ollut saanut tarpeeksi vanhuksia kasaan, joten palvelutehtävämme vaihtunee siivousavuksi. Mun espanjan ope oli saanut myös yhteyden malagalaisiin partiolaisiin, kylläkin samaan jonka kanssa viestittely lopahti keväällä. Nyt onneksi selvisi, että kummankaan s-postit eivät vain olleet tulleet perille.Tosi harmi, kun se olis vissiin ollut innokas järjestään meille ohjelmaa ja jos olis vaikka majotushommissakin auttanut. :( Mutta kuitenkin loppu hyvin.

Eli ollaan siis Fuengirolassa 3.-6.9. Anun huvilalla ja Torremolinoksessa 6.-10.9. Viimeinen yö 10.-11.9. ollaan lentokentällä, kun on taas kuudelta aamulla lento.

Perjantaina kävin ostamassa tuliaisia. Ostin minimölkyn Anulle, salmiakkia ja porokoristeita, joita löysin alennusmyynnistä. Piiritoimistolta sain ilmaiseksi neljä väiskiä ja kololta otin Toimari-merkkejä. Vois vielä ostaa Helsingistä Suomi-kortteja.

Kävin ostaa vielä Muumi-kortteja tuliaisiksi. Nyt kello on puoli ysi ja oon matkalla lentokentälle.
Kentällä istuskellaan Ellun ja Lotan siskon Ellan kans, joka oli sattumalta istunut Ellun edessä Oulu-Hki lennolla. :)
Tulee huippureissu! Victoria ja Laura vaikutti tosi mukavilta viestien perusteella!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti