torstai 24. lokakuuta 2013

Otteita matkapäiväkirjasta osa 9

Tiistai 10.9.

Viimeinen päivä Espanjassa. Sovittiin, että mennään rannalle malagalaisten kanssa. Herättiin ysiltä, syötiin kämpillä aamupala, jonka Lotta oli jälleen ystävällisesti laittanut ja lähdettiin tekemään viimeiset shoppailut. Käytiin jossain isossa shoppailukeskuksessa ennen Malagan pysäkkiä ja ostettiin myös eväät rannalle. Kirjoitettiin kiitokset ja meidän facebook-nimet Muumi-kortteihin, joista paikalliset oli aivan mielissään.

Loikoiltiin rannalla Victorian, Mariian, lauran, Edun ja Kristinan kanssa. Alkoi matkaväsymys jo painaa: Elina nukahti ja vähän kärventyi ja meinasin itekin nukahtaa. Luin Grazia-lehteä espanjaksi. Hirveän paljon en ymmärtänyt, mutta jotain kuitenkin ja lukemalla kyllä oppis. Lopuksi vuokrattiin tunniksi kaksi polkuautoa liukumäillä. Polkuautoilla leikkiessä alettiin opetella toistemme partiolauluja. Me opetettiin malagalaisille Oopuli taipuli ja opittiin tämä:

Tu samba de piripita, pimienta pitonga pitanga y pita.
Que lo repita ---, que lo repita ---.
(--- tilalle tulee jonkun leikkijän nimi)

Sitten vielä viimeiset yhteiskuvat ja hyvästelyt. :'(

Haettiin laukut campingin respasta espanjalaiseen tapaan tunnin myöhässä, koska matkalla vielä pysähdyttiin viimeisille matkamuisto-ostoksille. Nyt istutaan ravintolassa, johon pysähdyttiin matkalla juna-asemalle. Ei ollut niin hyviä croquetteja täällä. :( Kello on varttia vaille kymmenen eli vielä pari tuntia ennen viimeistä junaa ja noin 8 tuntia ennen lentokoneen lähtöä.

Viimeiset odottelut Los Alamoksen juna-asemalla
Lähettiin joskus klo 23 kentälle, missä viihdytettiin itseämme leikkimällä "laiva on lastattu"-leikkiä, kertomalla vitsejä ja juttelemalla muuten vaan.

Uudelleenpakkausta lentokentälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti