keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Otteita matkapäiväkirjasta osa 3

Keskiviikko 4.9.
Olis nukuttu vaikka kuin pitkään, mutta herätyskello soi 9.30. Syötiin Anun laittama aamiainen, rapsuteltiin hauvoja ja Elina soitti poliisiasemalle. Sitte lähdettiin keskustaan - tällä kertaa kävellen ku bussia olis joutunu oottamaan. Matkalla poliisiasemalle pysähdyttiin shoppailemaan bikineitä.Poliisiasemalla vierähti aikaa ja saatiin mukaan selvitys espankielellä. Käytiin kahvilla ja tapaksilla sekä hakemassa leipomosta evästä. Pyysin jotain espanjalaista ja sain vanukaskakkupalan. Ihan jees, vähän mauton.

 Ja nyt ollaan rannalla! Ihana meri, ihanat jättiaallot ja ihana aurinko! Vain kaupustelijat häiritsee. Beachiltä jatkettiin rantabulevardia pitkin kohti Sohailin linnaa. Kiivettiin linnakukkulalle katsomaan kauniita merimaisemia, muttei käyty linnassa kun se olis maksanut ja tuntuu, että ne on melko samanlaisia.
Ostoskeskus Miramarin pihalla suoritettiin virallinen blogiarvonta ja toivomansa tuliaiset voitti Nökö! Jotain Espanjan väristä siis. Elinan huono tuuri jatkui, kun aiemmin nostettua viiskymppistä ei hyväksytty kaupassa. Ellu siis oli siirtänyt rahojaan mun tilille lompakon ryöstön jälkeen ja nostettiin sieltä.
En löytänyt hyviä kenkiä, mutta halpoja suklaaherkkuja löytyi ja aurinkorasvaa. Ja Lotta löysi hieman enemmän tavaraa... :)

Satuttiin saamaan taksi Miramarin pihasta ja ei kun el Cotoon huvilalle iltaa viettämään. Vesijumpattiin Elinan kans altaalla, ihasteltiin frettejä ja juteltiin Anun kans. Lotan kans vielä katottiin jotain amerikkalaista tosi-tv sarjaa espanjalaisilla teksteillä Anun ja Emman seurana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti