keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Otteita matkapäiväkirjasta osa 8

Maanantai 9.9.

Aamupäivällä mentiin junalla keskustaan ja sieltä bussilla kohti San Anton vuorta, jolle paikalliset vei meidät vaeltamaan. Junassa tavattiin mukava mies, joka kertoi meille espanja-englanti sekoituksella paikallisista nähtävyyksistä, mm. kastanjametsistä, pikkukylistä ja vesiputouksista. Harmi, kun ei keretä niitä enää katsomaan. Bussipysäkiltä saatiin vielä autokyyti ylemmäs vuorelle ja lähdettiin sitten kävelemään.Ihanat näkymät kaupunkiin ja toiseen suuntaan kukkuloille.Matka ei ollut pitkä, mutta melkoisen jyrkkä. Alue oli kuulemma kameleonttien suojelualuetta. Ei nähty yhtään, mutta isoja perhosia näkyi. Huipulla lepäiltiin ja otettiin yhteiskuvia.


Sitten takaisin alas, mikä oli jopa vaikeampaa kuin kiipeäminen. Olispa meilläkin tuollainen vuori! Aurinkorasvat jäi kämpille ja Lotalla alkoikin mukavasti selkä punoittaa.

Pojat grillaamassa
Malagalaiset ystävämme ja Suomen tuliaiset
Vuorikiipeilyn jälkeen siirryttiin grillauspaikalle, otettiin rennosti ja syötiin. Lippukunnanjohtaja Alejandro oli vuorella mukana, muttei jäänyt grillailemaan. Annettiin meidän tuliaiset. Väiskit aiheuttivat hilpeyttä ja salmiakki nyrpeitä ilmeitä. :) Meille näytettiin sevillanas-tanssia ja opeteltiin käsikoreografia: poimi omena, syö se ja heitä pois!

Grillailun jälkeen päätettiin lähteä Edun ja Alen kotiin altaalle ja Kristina lupasi lainata meille bikineitä. Ja olihan kyllä ihana talo! Ja mukava äiti, joka puhui hyvin englantia (oli hollannista kotoisin). Ja myös kiltti vanha Bancho-koira.

Reippaan päivän jälkeen alkoikin jo väsyttää ja suuntasimme seuraavaksi campingille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti