tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kokoustettiin

Tosiaan maanantaina oli moneskohan kokous? Täyteltiin jälleen anomuksia ja suunniteltiin aikataulua kirpparille. Oulun secondhand storesta olis sitte tarkoitus ottaa pöytä 8.-14.4. ajalle ja kirppiskamaa on varmaan moneen lähtöö kerta ollaan niin erilaisia kaikki. Myöhemmi voijjaanki varmaan tänne infota pöytänumero jos joku sattuu näkemään ja kiinnostumaan tarjonnasta.

Vaeltajien ulkomaanprojektissahan tuöee olla jokin teema ja palvelutehtävä idea plus tietenki muutenki vähän jotain ideaa eikä pelkkää hengailua :D Meillä teemana kulttuuri ja tarkoitus oliskin tutustua kulttuuri eroavaisuuksiin Suomen ja Espanjan välillä sekä suomalaisten ja espanjalaisten partioinnin välillä. Palvelutehtävä meillä on hintun verran auki, mutta aijotaan kysästä josko paikallisilla olisi tähän jotain ideaa. Mikäli ideaa ei sieltä löydy on vaihtoehtona ottaa käteen hanskat ja jätesäkki ja tyhjentää katuja roskista. Tässä olis vielä huikeena mahdollisuutena saada paikalliset partiolaiset mukaan keruu kamppanjaan nii se sais aikaan positiivista "näkyvyyttä" partiolle. Suunnitelmissa meillä olisi myös tutustua Malagan lähettyvillä olevan Fuengirolan suomalaisiin partiolaisiin ja muutenkin katsoa josko keksittäis sieltä jotain hauskaa tekemistä. Tämän hetken alustava runko oliskin että 3.9. Lähdettäis Helsingistä Barceloonaan ja vietettäis aikaa siellä hostelleissa/hostperheissä (mikäli yhteys saadaan Barcelonan partiolaisiin), 6.9. päämääränä olis sitte matkustaa Malagaan bussilla/lentäen/junalla, mikä nähdään parhaaksi. Malagan partiolaisiin ollaa jo kertaalleen saatukkin yhteys ja heidän kanssaan olisi tarkoitus aikaa viettää. 9.9. voisi olla sopiva viikonpäivä tutustua suomalaiseen Espanjaan ja siittä sitten 10. päivä kohti koti Suomea!

Seuraavaan asiaan: tarkoitus olis tehdä pieni esittely meistä kaikista lähtijöistä ja keräänkin tähän kysymykset joihin ainakin voisi olla hyvä vastata. Saadaan sisältöä tänne blogiinkin ;) plus onhan se ihan kiva tietää ketkä ruudun takana seikkailee!

1. Nimi
2. Ikä
3. Montako partiovuotta on kulunut
4. Mitä niiden partiovuosien aikana on tapahtunut partion saralla
5. Oletko eri ihminen partion ulkopuolella, mitä "oikeaan" elämääsi kuuluu
6. Onko ennakkoluuloja/ennakkotietoa Espanjasta/Espanjan partiolaisista
7. Mitä odotat ulkomaan projektilta
8. Mitkä viisi asiaa koet tärkeimmäksi pakata mukaan reissulle
9. Valitsetko rinkan vai matkalaukun
10. Vapaa sana !!

Näihin kysymyksiin palaamme pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti