maanantai 2. syyskuuta 2013

Lentokenttä terveisiä

Heissulivei täältä Helsinki - Vantaan lentokentältä!

Kone laskeutuin vähän kaheksan jälkeen ja mulla kävi niinkin hyvä tuuri, että Lotan pikkusisko sattui istumaan koneessa minun edessä olevalla penkillä. Pitkästä aikaa koneessa ja olihan se taas jännää! Pilvet oli söpöjä ja maisemat lättäniä mutta jännittäviä.

Lotan pikkusiskon kanssa sitte käytiin hakemassa matkalaukut ja suunnattiin kahville istuun Starbucksiin. Eka kerta meikäläisellä siinä puljussa ja en tajunnu ottaa mitään erikoista vaan yksinkertaisesti järkyttävän kokosen suklaakakku palan ja "pienen" kahvin. Oli se kahvi jollain tapaa jotaki erikoista ko se oli Afrikasta tai jottai. Starbucksin kiinni mennessä siirryttiin Picnicin tiloihin ja sattu Katrikin kävelemään sopivasti vastaan. Nyt istutaan läppärit nokan edessä ja Katri kirjottaa meidän reissuvihkoon.

Lotta ja Sami hyppää kohta Helsingissä bussiin ja ottaa suunnan kohti kenttää ja sitten meillä alkaakin yö lentokentällä. Saas nähä mitä sitä keksii. Jos vähän unta kalloon ja onneksi on Netflix! Pikkuhiljaa alkaa vähän jänskättääkkin reissu, mutta hyvässä mielessä. Oon whatsuppaillu Malagalaisten partsa tyttöjen kanssa ja niillä on aivan mahtavia suunnitelmia meille reissun ajaksi; niistä lisää tietenkin myöhemmin. Oon kyllä ilonen, että pääsee kerrankin tutkimaan jotain maata ihan paikallisten kanssa niin saa oikean kuvan elämästä ja kulttuurista. Vähän jotain muutakin kuin turisti elämää. Siispä suosittelen kaikille ulkomaanprojektia tai kontaktien laajentamista ulkomaille ;)

Nyt vois koittaa keksiä jotain muuta, kun eipä enää mitään kirjotettavaakaan ole, mutta olkaahan kuulolla!

Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti