lauantai 16. helmikuuta 2013

Toimareiden ensimmäisen ulkomaanprojektin suunnittelu on käynnistynyt! :D

Ensimmäinen kokous aiheesta pidettiin 25.1. lounaan merkeissä Hai Longissa Ellun, Pessin ja Katrin kesken. Tuolloin päätettin ottaa reissun kohteeksi Espanja ja ajankohdaksi syksy 2013. Löydettiin Espanjan partiolaisten nettisivu ja laitettiin Espanjan keskusjärjestölle sähköpostia, että josko saisi yhteyden Barcelonan, Madridin tai Malagan partiolaisiin.

Budjetiksi arvailtiin noin 700 e /hlö (lennot, ruuat, matkat paikanpäällä, majoitus), saa nähdä miten käy. :P Rahaa päätettiin kerätä myymällä wc-paperia, hakemalla Nerorahaa ja Hommarahaa, kysymällä avustuksia Rotareilta, Lions Clubilta, Pohjoi-Pohjanmaan partiotuelta, Waldemar von Frenckel -säätiöltä ja Folke Bernadotten muistisäätiöltä, pitämällä kioskia kevään BartioPileissa ja lippukunnan kesäleirillä sekä vuokraamalla kirpparipöytä.

Toisessa kokouksessa 3.22 ajankohdaksi tarkentui 3.-10.9.2013 ja alustavaksi matkareitiksi päätettiin väli Barcelona-Madrid ja mietittiin että Homehospitality voisi olla mielenkiintoinen ja opettavainen  majoitusvaihtoehtona. Reissun teemaksi valittiin kulttuuri.

Nyt Wc-paperinmyynti on saatu käyntiin ja SP:lle on ilmoitettu projektista. Mukaan lähtijöiksi ovat valikoituneet Laura, Ellu, Pessi, Katri, Sami ja Lotta. Ja toissapäivänä saatiin Malagasta sähköpostia, että oltais tervetulleita sinne! :D JEE! Eli reittimme siirtyi Barcelona-Malaga.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti